NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESAİD’la İş Dünyası : Beş Yıldızlar LTD

21 Ekim 2022

Nevşehir'in genç iş insanlarından Yaşar Ramazan Köybaşı, ailesinin 60 yıldır sürdürdüğü işin başına geçip 10 yıldır başarıyla iş hayatını yönlendiren iş insanlarından biri.

 

Babasının kuruluşundan beri, kendisinin de 4 yıldır üye olduğu Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin çalışmalarına sonuna kadar destek olacağını belirten İş İnsanı Yaşar Ramazan Köybaşı, İstanbul, Ankara ve Konya gibi büyükşehirlerden temin durumunda kaldıkları ürünlerin son dönemlerde yaşanan ekonomik sorunlardan dolayı temininde sorun yaşadıklarını dile getiriyor.

 

25 bine yakın ürünü satışa sunduklarını ifade eden Beş Yıldızlar LTD Şirketi sahibi Yaşar Ramazan Köybaşı, "Beş Yıldızlar LTD şirketinin sahibiyim. Ailem 60 yıldır, ben ise 10 yıldır bu işle iştigal ediyoruz. Genel koordinatörlük görevi de yapıyorum. Firmamızda hırdavat, nalburiye, elektrikli el aletleri gibi 20 farklı sektörden 25 bine yakın ürün satışa sunuyoruz.

 

Son dönemlerde iş yoğunluğumuz iyi ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı piyasada ürün bulmakta zorlanıyoruz. Bu durum ister itmez ürünlerin fiyatlarına da yansıyor. Dolayısıyla müşterilerimize günün şartlarında daha pahalı ürün sunmak durumunda kalıyoruz. Satışa sunduğumuz büyük bir çoğunluğunu İstanbul, Ankara ve Konya gibi illerden temin ediyoruz. Temennimiz yaşanan bu ekonomik sıkıntıların bir an önce sona ermesi. Bizlerde müşterilerimize uygun kalite ve fiyatta ürün sunmak istiyoruz. Ancak gerek Rusya - Ukrayna savaşı, gerekse dünyadaki global kriz hemen hemen her sektör gibi bizleri de olumsuz etkiliyor.

 

NESİAD'a babam kurulduğu günden bugüne üye, ben ise 4 yıldır üyeyim. Mustafa Ertaş başkanımın başkanlığından bu yana üyeyim. NESİAD başarılı bir STK. Zira hem ilimizdeki genç iş adamlarını bir araya getirmesi nedeniyle, hem de önemli projelere imza atıyor. Mustafa Başkanımız ve yönetimi emeğini esirgemiyor. Sağ olsunlar. Pandemi ister istemez derneğimizin çalışmalarını olumsuz etkiledi. Ancak pandemi sonrası toparlandık ve ileride daha güzel işler yapacağımıza gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler