NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD'dan Vali Ali Fidan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

05 Eylül 2023

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Ali Fidan’a yeni görevi dolayısıyla tebrik etmek amacıyla resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa ERTAŞ, Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman, Genel Sekreter Samet Kafalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Kadıoğlu, Hamdi Dinler, Fatih Altuntakan yer aldı. Başkan Ertaş ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak Sayın Valimiz Ali Fidan’ı yeni görevi nedeniyle tebrik ediyoruz. İl genelindeki iş dünyasının gelişimine katkıda bulunmak ve bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak amacıyla işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz" dedi.

 

Ziyaret sırasında, Vali Ali Fidan ve NESİAD üyeleri, bölgedeki ekonomik fırsatları ve mevcut iş ortamını ele aldılar. Ayrıca, yerel sanayi ve iş dünyasının sorunlarına yönelik potansiyel çözümleri hakkında konuşma fırsatı buldular.

 

Vali Ali Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İş dünyasının katkısı, yerel ekonominin büyümesi ve toplumun refahı için son derece önemli. Bu tür işbirliği fırsatları, bölge için olumlu sonuçlar doğurabilir. NESİAD’a çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Diğer Haberler