NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Ağustos Ayı Buluşmasının Konuğu Milletvekili Sn. Emre ÇALIŞKAN Oldu

10 Ağustos 2023

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), Ağustos ayı buluşmasının konuğu olarak Nevşehir Ak Parti Milletvekili Sn. Emre Çalışkan’ı ağırladı. Dernek üyeleri ile gerçekleşen etkinlik, Nevşehir'in sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Nevşehir'in gelişim potansiyeli, iş dünyasının ihtiyaçları ve bölge ekonomisinin güçlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Üyeler, Sn. Emre Çalışkan ile etkileşim halinde sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundular.

 

Toplantının sonunda NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Milletvekili Sn. Emre Çalışkan’a teşekkür ederek işbirliğine verdikleri destekten dolayı plaket takdim etti. Çalışkan “Ağustos ayı buluşmasına katılarak Nevşehir’imizin iş dünyasının öncü isimleriyle bir araya geldim. İşbirliği ve kalkınma hedeflerimize yönelik verimli bir toplantı yaptık. Birlikte daha güçlü bir Nevşehir ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Daveti ve nazik ev sahipliği için NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

NESİAD, üyeleri ve yerel yönetimler arasında işbirliğini desteklemeye ve bölge ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğini belirterek, gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenleneceğini vurguladı.

Diğer Haberler