NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD olarak Muhteşem Bir Gala Gecesine İmza Attık

02 Şubat 2024

02 Şubat 2024 tarihinde Crowne Plaza’da Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu, AK Parti Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, MHP Milletvekili Filiz Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, İl kurum müdürleri, Daire amirleri, Oda Başkanları ve STK başkanları ile Nevşehir İş Dünyasından çok sayıda İş İnsan ve dernek üyelerimizin katılımı ile 5. Yılımıza özel 33. Yıl gala gecemizi gerçekleştirdik.

 

Programın açılış konuşmasını yapan NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş;

 

"NESİAD olarak kurulduğumuz günden bugüne, birlikteliğimizi şehrin ekonomisine yön veren iş insanları oluşturmaktadır. Amacımız üyeler arasındaki işbirliğini arttırarak şehrimizde üretilen katma değerin yine şehrimizdeki iş insanları tarafından kullanılmasını sağlamak ve düzenlediğimiz konferanslarla ülkemiz ve dünyadaki ekonomik düzen hakkında farkındalık yaratmaktır. Bu kapsamda şimdiye kadar yüzlerce etkinlik, proje ve etkinliğe imza atan derneğimiz bu süreçte Nevşehir'imizin yüzakı olmayı başarmıştır. Öte yandan NESİAD olarak ailemiz büyümesini sürdürüyor. Dernek Yönetimi olarak 5 yıl önce 14 olan üyemizi şuanda 80'e çıkardık. Hala hazırda derneğimize gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu edecek seviyededir. Ekonomik olarak dar bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, gücümüzü arttırarak yılmadan, yorulmadan yolumuza durmadan devam edeceğiz. Ben bu vesile ile 33. yıl Gala yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm saygı değer protokolümüze ve kıymetli konuklarımıza NESİAD ailesi olarak teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

 

Daha sonra sırasıyla söz alan NESİAD Başkan Yardımcıları Mehmet Kahraman ve Arif Öbekli, derneğin 5 yıllık faaliyet ve aktiviteleri ile hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ardından NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Hurşit Şimşek; Tarım Sektörü, NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Hamdi Dinler'de turizm sektörü hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

 

Nevşehir Milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün, Filiz Kılıç ve Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ın yaptığı konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

 

Yoğun ilgi gören gece de, İlk olarak Nevşehir'in ilk Ticaret Bakanlığı Destekli Uluslar Arası Rekabeti Geliştirme Projesini ( UR-GE) Gerçekleştiren 8 firmamız ve proje koordinatörleri ile 5 yıldır derneğin çalışmalarına katkı sağlayan NESİAD üyelerine il protokolü tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Yönetimin 5. Yılı derneğimizin 33. Yılına özel düzenlediğimiz gala gecesi çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Diğer Haberler