NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Turizm Komitesi, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü'nü Ziyaret Etti

06 Mayıs 2024

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz ve komite üyeleri Gamze Toybıyık Kaya ve Numan Atak, bugün Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Hep'i ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında, Nevşehir'in turizm potansiyeli ve sektördeki gelişmeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. NESİAD Turizm Komitesi, bölgenin turizm alanındaki büyümesine katkı sağlamak ve sektördeki işbirliklerini güçlendirmek amacıyla İl Müdürlüğü ile yakın ilişkiler kurmayı hedefliyor.

 

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz, ziyaretin amacını şu sözlerle açıkladı: "Nevşehir, benzersiz doğal ve tarihi güzellikleriyle önemli bir turizm merkezi. Bu potansiyeli daha da değerlendirmek ve bölge turizmine katkı sağlamak için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile işbirliği yapmayı amaçlıyoruz. Bugünkü görüşmemizde karşılıklı fikir alışverişi yaparak, ortak projeler geliştirmeyi ve turizm sektörünü daha da ileriye taşımayı planlıyoruz."

 

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Hep ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, NESİAD Turizm Komitesi'ne desteklerini dile getirdi. Müdür Hep, "Turizm, Nevşehir için stratejik bir sektör. NESİAD'ın bu alandaki çalışmalarını destekliyoruz ve ortak projelerde işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacağız" dedi.

 

Basınla birlikte yapılan görüşme, gelecek dönemde gerçekleştirilecek ortak projelerin temelini oluşturmayı hedefliyor.

Diğer Haberler