NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

Nevşehir Heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile Görüştü

04 Eylül 2024

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Emre Çalışkan ve  Süleyman Özgün , Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz ve Turizm Heyeti Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

 

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın da katıldığı toplantıya KAPYAD, NERO, TÜRSAB, KAPTİD ve sektör temsilcilerinin yer aldığı heyet Nevşehir'in turizm potansiyelini artırmaya yönelik projeler ele alındı. Özellikle Kapadokya bölgesinin daha geniş kitlelere tanıtılması ve bölgedeki turizm yatırımlarının desteklenmesi konuları üzerinde duruldu. Görüşmede, turizm alanındaki mevcut sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırıldı.

 

NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz, bu görüşmenin Nevşehir turizmi için önemli bir adım olduğunu belirterek, "Turizm Bakanımızla gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantının, bölgemizin turizm sektörüne önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

 

Nevşehir heyetinin, bölgedeki turizm potansiyelini daha da yukarılara taşımak amacıyla Bakan Ersoy'dan destek talebinde bulunduğu görüşmede, bakanlık tarafından atılacak adımların yakın takipçisi olacakları vurgulandı.

Diğer Haberler