NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD UR-GE Ekibi Stratejik Planlama Eğitimi ve Uygulamasının İlk Aşamasını Tamamladı

02 Şubat 2024

Nevşehir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (NESİAD) Nevşehir'in ilk Ticaret Bakanlığı Destekli Uluslar Arası Rekabeti Geliştirme Projesini (UR-GE) Gerçekleştiren 8 firma stratejik planlama sürecinin ilk aşamasını başarıyla tamamladı. Program, ilk gün NESİAD dernek binasında 8 firmanın katılımıyla başladı ve ardından her firma için 3 gün boyunca 5 yıllık stratejik plan ve durum değerlendirmesi çalışmaları yapıldı.

 

Eğitim ve danışmanlık süreci, NESİAD UR-GE ekibinin liderliğinde katılımcılara stratejik planlama konusunda kapsamlı bir eğitim sağladı. Her firma için özelleştirilmiş oturumlar, katılımcıların iş hedeflerini belirlemelerine, mevcut durumlarını değerlendirmelerine ve stratejik yol haritalarını oluşturmalarına olanak tanıdı.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, programla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Stratejik planlama, işletmelerin uzun vadeli başarılarını şekillendirmede kritik bir rol oynar. UR-GE süreç danışmanlarımızın organize ettiği bu eğitim ve uygulama programı, firmalarımıza gelecek için net bir vizyon ve stratejik bir çerçeve sağlamak adına önemli bir adımdır. Katılımcı firmalara ve bu değerli süreci yöneten Ozan Güney liderliğindeki Pointer Danışmanlık ekibine, destek sağladıkları için teşekkür ederim. NESİAD olarak, işletmelerimizin uluslararası arenada rekabet güçlerini artırmak için daha fazla benzer girişimde bulunmayı planlıyoruz."

Diğer Haberler