NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Yönetimi Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'yi Ziyaret Etti

15 Mayıs 2024

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş'ın liderliğinde gerçekleşen ziyarette, Muhammed Yiğit, Hurşit Şimşek, Tolga Kadıoğlu ve Ömer Zaimoğlu hazır bulundu. Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, NESİAD yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında yapılan sohbetlerde, bölgedeki iş dünyasının ve yerel yönetimin iş birliği ile bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına yönelik potansiyel adımların ele alındığı belirtildi.

 

Taner İnce ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, NESİAD'ın bölgeye katkılarına vurgu yaparak, iş birliği ve dayanışmanın önemine değindi.

 

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'ye yeni görevinde başarılar diledi ve iş birliği için ellerinin her zaman açık olduğunu belirtti.Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi niyet ve iş birliği temennileriyle son buldu.

Diğer Haberler