NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Eylül Ayı Sohbetlerinin Konuğu Mehmet SAVRAN Oldu

30 Eylül 2021

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (NESİAD) düzenlediği Eylül ayının konuğu oldu.

NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile kent ve ülke ekonomisinden pandeminin etkilerine kadar pek çok konunun değerlendirilmesi yapıldı.

Toplanda konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, kentin eksikliklerini ve ortaya çıkan sorunlarını hızla çözdüklerinini belirtti. Daha sonra sohbet şeklinde devam eden toplantı geç saatlere kadar sürdü.

Üyelerin soruları ve istekleri ile devam eden programın sonunda, derneğe yeni katılan üyelere plaketleri verildi..

NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş yaptığı açıklamasında; "Eylül Ayı buluşmalarımız da Nevşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Savran'ı ağırladık. Yeni katılan üyelerimize ve destekleri için belediye başkanımıza, plaket takdim ettik. Değerli Başkanımıza katılımları için teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da; "NESİAD Eylül ayı toplantısında Nevşehirli genç iş insanlarımız ile oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Etkinlik için ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Haberler