NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Bir Araya Geldi

07 Ekim 2024

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa ERTAŞ, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet KAHRAMAN ve Ömer ÖZALTIN Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice SAYGI, Samet KAFALI, Tolga KADIOĞLU, Fatih ALTUNTAKAN, Ramazan KÖYBAŞI, Hurşit ŞİMŞEK, Hamza CİVELEK, Fatih DOĞAN, Abdullah KAHVECİ, İrem ERTAŞ, Mehmet KIR, Büşra GÜNEY ÇAKAR, Ahmet DİRLİK,  Metin NURLU ve Berk ERTAŞ ile birlikte, 'Türkiye Buluşmaları' programı kapsamında Crown Plaza’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR ile bir araya geldi.

 

Toplantıda, Nevşehir’in sanayi ve iş dünyasının karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ, bu sorunlara dair hazırlanan detaylı raporu Bakan KACIR’a sundu. Görüşmede, bölgenin sanayi potansiyelinin geliştirilmesi ve ekonomik büyüme adına iş dünyasının ihtiyaçları da masaya yatırıldı.

 

ERTAŞ, görüşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Nevşehir’in sanayi ve ticaret hayatında karşılaştığımız zorluklar ve çözüm önerilerimizi Sayın Bakanımıza iletme fırsatı bulduk. İlimizin ekonomik ve sosyal kalkınması için daha güçlü ve etkili bir iş birliği içinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Diğer Haberler