NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

11 Aralık 2023

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Üye ziyaretleri kapsamında sık sık üyelerini ziyaret ederek iş dünyasına verdikleri destek ve dayanışmayı sürdürüyor.

 

Son olarak, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman, Genel Sekreter Mehmet Samet KAFALI Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Kahveci ve Selim DALDİKEN, NESİAD Denetim Kurulu Üyesi Tolga KADIOĞLU Üye işletmeleri ziyaret ettiler. İlk olarak, Saygı Çevre Danışmanlığa yeni iş yerine taşınmasını kutlamak ve desteklemek amacıyla Hatice Saygıyı ziyaret ettiler. Bu samimi ziyarette NESİAD ekibi, yeni iş yerinin başarılı bir şekilde faaliyete geçmesi dileklerini iletti ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için görüşmelerde bulundu.

 

Daha sonra, NESİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Başkent Galeri sahibi Hüdayi Öz'ü ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, iş dünyasının güçlü bir ağı olan NESİAD'ın üyeleri arasındaki dayanışma ve iş birliği ruhunun vurgulandı. Öz'e başarılar dileyen NESİAD ekibi, gelecekte daha fazla iş birliği fırsatını değerlendirmek üzere görüşmeler yapmayı planladı.

Diğer Haberler