NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD ve KOSGEB İş Birliği ile KOBİ’lere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

30 Mayıs 2024

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) ve KOSGEB Nevşehir İl Müdürlüğü iş birliği ile dün akşam Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere (KOBİ) yönelik geri ödemeli ve ödemesiz hibe programları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, KOSGEB İl Müdürü Ali Usta ve Uzman Samet Yozgatlı’nın sunumlarıyla gerçekleştirildi.


Toplantıda, dijital dönüşüm ve yeşil sanayi destekleri hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Sunumların ardından etkinliğe katılan iş insanları, destekler ve beklentiler hakkında soru-cevap şeklinde ilerleyen bir oturum gerçekleştirdi.


Toplantı sonrası memnuniyetini dile getiren KOSGEB İl Müdürü Ali Usta, bu tür etkinliklerin iş birliği yapmanın önemini vurgulamak için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.


Toplantının kapanış konuşmasını yapan NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ise, “Nevşehir’in kalkınması ve gelişmesi için iş birliği ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Bu bilgilendirme toplantısı, KOBİ'lerin mevcut desteklerden haberdar olmalarını sağlarken, dijital dönüşüm ve yeşil sanayiye uyum süreçlerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Diğer Haberler