NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

24 Aralık 2022

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) 2022 yılı değerlendirme toplantısını NESİAD üyesi Museum Hotel / Maara Konak’da 23.12.2022 tarihinde gerçekleştirdi.

 

Museum Hotel’de gerçekleşen programa Başkan Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcıları Arif Öbekli ve Mehmet Kahraman yönetim kurulu üyeleri, onur kurulu üyeleri ve yoğun üyelerin katılımları ile hafızalarda kalacak bir ev sahipliğinde yıl sonu değerlendirme toplantısı ve yemek organizasyonu gerçekleştirildi.

 

Başkan Mustafa Ertaş, 2022 yılında derneğin yapmış olduğu bazı programlardan bahsetti, “NESİAD yönetimi olarak her ay düzenli olarak toplanıyor ve aylık kararlarımızı alarak organizasyonlarımıza başlıyor bu yılda onlarca organizasyona ev sahipliği yaptık. Sosyal sorumluluk projesi olarak öğrencilere mont ve bont, ramazan ayında iftar paketleri hazırladık. Bir çok kamu kurumu müdürümüzü ve yetkilerini hem yerlerinde ziyaret ettik hem de onları derneğimizde ağırladık. Onlarca eğitim ile üyelerimizi bilgilendirdik, üyelerimizin sorunlarını kamu kurumlarını ilettik ve çözümlerini sağladık. Teknik geziler düzenleyerek hem üyelerimizin hemde üniversite öğrencilerin işletmelerimiz hakkında bilgi almasını sağladık. Üye Buluşmaları kapsamında belirli aralıkta toplu iftar yemeği , yemek programları ve Sapanca hafta sonu tatili programları gerçekleştirdik. Şehirin ilk Uluslar arası rekabeti geliştirme UR-GE projesini gerçekleştirdik. Tarım Komitemiz ile birlikte yurtdışı fuarları ve 1. Kapadokya Tarım Fuarı organizasyonları için çaba harcadık.”dedi

 

Başkan Ertaş daha sonra Nevşehir’in 1 yıllık ekonomi ve sanayisi hakkında bilgileri katılımcılar ile paylaştı ve katılımcılara teşekkür ederek ve yeni yıllarını kutlayarak sözlerine son verdi.

 

Başkan Yardımcı Arif Öbekli’ de katılımcılara hoş geldiniz ve teşekkürlerini sunarak programı bitirdi.

Diğer Haberler