NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD'dan Ağaç Dikme Etkinliği

09 Nisan 2023

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), pazar günü Kahveci dağı bölgesine ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Başkan Yardımcı Ersin Erol,NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcıları Arif Öbekli ve Mehmet Kahraman, Yönetim Kurulu üyeleri, üyeler ve aileleri ile birlikte yaklaşık 750 adet ağaç dikim etkinliği gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, "Öncelikle bu güzel projeyi hayata geçiren Başkan Mustafa Ertaş ve katılan bütün ailelere şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizin yeşil alanını geliştirmek için gün ve gün çalışıyor ve şehrimizi güzelleştirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Gelecek nesillere daha yeşil bir Nevşehir bırakmak için her fırsatta her uygun alana ağaç dikiyoruz nutmayalım, Yeşil alanları koruyup çoğaltmak hepimizin ortak görevidir." dedi.

 

NESİAD Başkanı Ertaş, " NESİAD olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Üyelerimizin çocukları için ilk ağaçlarını dikmelerini ve yıllarca bu ilk ağacı hatırlamaları bizim için paha biçilemez olacaktır. Nevşehir’imize nefes olacak ağaç dikimimiz ileride yeşil bir miras kalacaktır." dedi.

Diğer Haberler