NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Eylül Ayı Buluşmasının Konuğu Milletvekili Sn. Süleyman ÖZGÜN Oldu

13 Eylül 2023

vşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), Eylül ayı buluşmasının konuğu olarak AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman ÖZGÜN'ü ağırladı. Dernek üyeleri ile gerçekleşen etkinlik, Nevşehir'in sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

 

NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ'ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Nevşehir'in gelişim potansiyeli, iş dünyasının ihtiyaçları ve bölge ekonomisinin güçlendirilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Üyeler, Milletvekili ÖZGÜN ile etkileşim halinde sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundular.

 

Toplantının sonunda NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ, Milletvekili Süleyman ÖZGÜN’e teşekkür ederek işbirliğine verdikleri destekten dolayı plaket takdim etti.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman ÖZGÜN; “Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Eylül ayı buluşmaları kapsamında şehrimize katma değer katan iş insanları ile buluştuk. Sanayici ve iş insanlarımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için her zaman yanlarındayız. Birlikte daha güçlü bir Nevşehir ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Daveti ve nazik ev sahipliği için NESİAD Başkanı Mustafa ERTAŞ ve Yönetim Kurulu ve Üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Diğer Haberler