NEVŞEHİR SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ

NESİAD Kadın Kurulu Komitesi, Nisan Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

25 Nisan 2024

Nevşehir Sanayici Ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Kadın Kurulu Komitesi, Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı başkanlığında, Foremanson Cave Hotel'de düzenlendi ve etkinliğe Gizem Kalfaoğlu Ay ev sahipliği yaptı.

 

Toplantıda, NESİAD Kadın Kurulu Komitesi üyeleri sektördeki güncel gelişmeleri ve kadın girişimciliğini desteklemeye yönelik stratejileri ele aldılar. Kurul üyeleri, iş dünyasında kadınların daha fazla temsil edilmesi ve güçlenmesi için çeşitli projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

 

NESİAD Kadın Kurulu Başkanı Hatice Saygı, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "NESİAD Kadın Kurulu Komitesi olarak, kadın girişimcilerin güçlenmesi ve iş dünyasında daha fazla yer almaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu tür toplantılar, bir araya gelerek deneyim paylaşımı yapmamıza ve ortak çözümler üretmemize olanak sağlıyor." dedi.

 

NESİAD Kadın Kurulu Komitesi, ilerleyen dönemlerde de kadın girişimciliğini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye ve projeler geliştirmeye devam edecek.

Diğer Haberler